Teknoloji

Motorola Moto Mod ailesine yeni bir hoparlör ekledi

motorola moto modMotorola Moto Mod portföyüne yeni bir hoparlör daha ekledi. Yeni hoparlör, fiyatı nedeniyle diğer Moto Mod hoparlörlerinden daha ayrı bir yerde duruyor. ABD’deki fiyat etiketinde 59.99 dolar yazan Moto Mod hoparlör, şirketin bugüne kadar çıkardığı en uygun fiyatlı hoparlör olma özelliğini taşıyor. Yerleşik bir fiziksel destek noktası bulunan Moto Mod’da iki adet 28 mm. çapında hoparlör bulunuyor.

Moto Mod’lar Moto Z telefonlarına bağlandığı için hoparlör ihtiyaç duyduğu enerjiyi telefondan alıyor. Böylelikle ayrı bir şarj yöntemine gerek kalmıyor.

Yeni Moto Mod hoparlörü, Motorola’nın genel kullanıcı kitlesine yönelik aksesuarlara yöneldiğini göstermesi bakımından önem taşıyor. Şirket ilk etapta oyun kumandaları gibi daha dar kitlelere hitap eden niş aksesuarlar üzerine odaklanmayı seçmişti. Bu yeni odak noktası, daha uygun fiyatlarla birlikte Motorola’nın modüler aksesuarlarının daha çok ilgi çekmesini sağlayabilir.

Yeni Motorola Moto Mod hoparlörü, şirketin internet sitesi üzerinden satışa sunuldu. Kullanıcılar kırmızı, siyah ve mavi renk seçenekleri arasında tercih yapabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER