Teknoloji

Motorola Moto G6 serisine ait yeni taslaklar internete sızdı

Motorola moto g6 plus
Motorola Moto G6 Plus

Motorola Moto G6 serisi hakkındaki dedikodu ve sızıntılar uzunca sayılacak bir süredir etrafta dolaşıyor. Önümüzdeki hafta itibarıyla resmiyet kazanması beklenen seride Moto G6’nın yanı sıra Moto G6 Play ve Moto G6 Plus adını taşıyan iki cihaz daha bulunuyor.

Orta segmentte konumlanacak üç telefonun da uygun fiyatlarla satılması bekleniyor. Serinin orta direği Moto G6’da Qualcomm Snapdragon 450 yonga seti, 3 GB RAM ve 3000 mAh pilin bulunacağı söyleniyor. G6 Play’de ise Snapdragon 430 yonga seti ve 4000 mAh kapasiteli bir pilin bulunması öngörülüyor. Serinin en güçlü modeli olan Moto G6 Plus’ta ise Qualcomm Snapdragon 630 yonga setinin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

İnternete sızan bilgiler ve görseller üzerinden hazırlanan yeni tasarım taslakları da akıllı telefonlar hakkında biraz daha somut fikirler oluşturmayı mümkün kılıyor. Taslak tasarımlara göre hem Moto G6’da hem de Moto G6 Plus’ta çift arka kamera bulunuyor.

Kurulumda biri 12 diğeri ise 5 megapiksel çözünürlüklü iki lensin bulunacağı ve 5 megapiksel çözünürlüklü lensin fotoğraflara derinlik efekti katacağı belirtiliyor. Ön tarafta ise LED flaşın eşlik ettiği 16 megapiksel çözünürlüklü kamera yer alıyor.

motorola moto g6 play
Motorola Moto G6 Play

Serinin giriş seviyesi cihazı olan Motorola Moto G6 Play’de ise ikinci kameradan vazgeçildiği görülüyor. Ancak genel tasarım anlayışının muhafaza edilmiş olması da hemen göze çarpıyor. Arkasında 13 megapiksel, önünde ise 8 megapiksel kamera bulunan G6 Play’de vazgeçilmeyen bir diğer unsur da ön taraftaki LED flaş oluyor. Taslaklarda görülen cihazların gerçeğe uygunluğundan emin olmak için ise biraz daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER