Teknoloji

Motorola Moto G22 için bir sızıntı daha

motorola moto g22

Motorola Moto G22 hakkındaki sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. Akıllı telefon için hazırlıkların Hawaii+ kod adıyla sürdüğüne dair haberler geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Moto G22 için bir paylaşım da ünlü duyumcu Evan Blass’tan geldi. Blass akıllı telefona ait olduğunu belirttiği görselleri paylaştı. Söz konusu görsellerin telefonun LCD versiyonunu gösterdiği ifade edildi. Akıllı telefonun aynı zamanda OLED versiyonunun olduğunu ortaya koyan sızıntılar daha önce görülmüştü.

OLED ve LCD versiyonlarının önden görünüşleri arasında fark olmadığı söylenebilir. Akıllı telefonun 6.5 inç büyüklüğünde 1600 x 720 piksel çözünürlüklü 90 Hz LCD ekran taşıması bekleniyor.

Dörtlü arka kamera modülü ise biraz farklı görünüyor. Bu modülde 50 megapiksel çözünürlüklü ana arka kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik etmesi bekleniyor.

İddialara göre, Motorola Moto G22 henüz resmiyet kazanmayan MediaTek G37 işlemciyle gelecek. Bu işlemcinin dört adet 2.3 GHz Core-A53 ve dört adet de 1.8 GHz Core-A53 çekirdek taşıdığı söyleniyor. Baz versiyonda bu işlemciye 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pilden alacak telefonun bazı bölgelerde Lenovo K15+ adıyla satılacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER