Teknoloji

Motorola Moto Edge X30 için bir paylaşım daha

motorola moto edge x30

Motorola Moto Edge X30 9 Aralık’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun neye benzeyeceği sızıntılar sayesinde şimdiden biliniyor. Ön kamerası ekranın orta üst kısmındaki deliğe yerleştirilen telefonun arka kameraları ise panelin sol üst köşesinde kullanıcıları bekliyor. Burada dikey sıralanmış üç kamera bulunuyor.

Motorola, Moto Edge X30’un ön panelini gösteren canlı fotoğraflar paylaşmıştı. Şirketin en son paylaşımı da telefonun arka panelini gözler önüne seriyor. Fotoğraflar renk seçeneklerini de görmeyi sağlıyor.

Daha önce sızan görseller ve Motorola’nın paylaşımları arasında üç fark bulunuyor. Bunlardan ilki, kamera adasında 50 megapiksel kameranın ve OIS (optik görüntü sabitleme) yazısının görünmesi. İkincisi Motorola logosunun kameralardan daha uzağa yerleştirilmiş olması. Üçüncüsü ise panelin alt kısmındaki Motorola yazısı.

Moto Edge X30’un teknik özellikleri konusunda şimdilik detaylı bir paylaşım gelmiş değil. Ancak Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 50 megapiksel çözünürlüklü iki kamera, ekranın içine yerleştirilen 60 megapiksel ön kamera ve 68W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil gibi özelliklerin varlığı şimdiden biliniyor.

Motorola Moto Edge X30 tanıtım etkinliği yarın Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak. Telefonun 15 Aralık’ta satışa sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER