Teknoloji

Test sonucu Motorola Edge 50 Pro için farklı bir işlemciyi gösteriyor

motorola edge 50 pro

Motorola Edge 50 Pro, 3 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonla ilgili sızıntılar ve paylaşımlar da her geçen gün artıyor. Bunlara son olarak Geekbench’in testinden geçen bir prototip eklendi. Geekbench’in test sonucu, telefona dair önemli ve daha öncekilerden farklı bilgiler veriyor.

Akıllı telefon testten tek çekirdekte 1097, çoklu çekirdek performansıyla da 3114 puan alıyor. Bu puanları Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemci getiriyor. Motorola Çin’de Snapdragon 8s Gen 3’ün reklamını yapsa da, Edge 50 Pro’nun Snapdragon 7 Gen 3 işlemci taşıdığı görülüyor. Bu da telefonun Çin’de satılacak X50 Ultra’nın farklı isimli versiyonu olmadığını gösteriyor.

Test edilen prototipte Qualcomm Snapdragon 7 Gen 3 işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefon Android 14 ile çalışıyor.

motorola edge 50 pro

Motorola Edge 50 Pro, Pantone onaylı ekranla gelecek

Motorola’nın mikro sitesinde yer alan bilgilere göre, Edge 50 Pro 6.7 inç büyüklüğünde 1.5K pOLED ekranla gelecek. Bu ekranın yenileme hızı 144 Hz olacak. Pantone onaylı ekranın maksimum parlaklık seviyesi 2000 nit olacak ve parmak izi tarayıcısına da ev sahipliği yapacak. Akıllı telefon 50 megapiksel çözünürlüklü ana arka kamerayla gelecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER