Teknoloji

Moto X’in 1 Ağustostaki resmi tanıtımı öncesinde yeni fotoğrafları sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola uzun zamandır beklenen yeni akıllı telefonu Moto X’i 1 Ağustos Perşembe günü düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacak. Bu önemli günün öncesinde yeni sızıntılar karşımıza çıkmaya devam ediyor. Son olarak bu cihazın bazı basın fotoğrafları sızdı.

moto-x-donanim-taslak-300713

Android blogcusu Taylor Wimberly bu yeni telefona ait olan donanım bileşenlerine ait bir taslak fotoğrafı yayınlarken, son zamanlarda basın fotoğraflarını sızdırmasıyla ünlü @evleaks de Moto X’in yeni basın fotoğraflarını paylaştı. Aslına bakarsanız daha önce gördüklerimizin dışında bir yenilik yok. Moto X’in daha önce sızan basın görselleri ve Google’ın yönetim kurulu başkanı Eric Schmidt’in elinde görünen ürün sayesinde bu telefonun neye benzediğini az çok biliyoruz.

Moto X’in iyi özelliklerle donatılmış bir orta sınıf telefon olduğu tahmin ediliyor. Cihazda büyük ihtimalle 4.5 inç, 720p ekran, 10 megapiksel kamera, 1.7 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 2 GB RAM ve çıkarılabilir kevlar arka kapak gibi başlıca teknik özellikler bulunacak. LTE desteğinin yanı sıra 1500 mAh kapasiteli bir bataryanın varlığından da bahsediliyor.

İlgili >> Google+ (Taylor Wimberly) , Twitter (@evleaks), BGR

İLGİLİ HABERLER