Teknoloji

Motorola Moto G9’un ürün sayfası önemli özellikleri gösteriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola uygun fiyatlı cihazlardan oluşan G9 serisine yeni bir telefon daha eklemeye hazırlanıyor. Kısa süre önce Moto G9 Play’i tanıtan şirket, şimdi de Moto G9 Plus için hazırlanıyor. Orange Slovakya internet sitesinde görülen ve WinFuture sitesinden Roland Quandt tarafından paylaşılan ürün sayfası, cihazın özellikleri konusunda önemli bilgiler veriyor.

Avrupa satış fiyatı 255 avro olarak belirlenen telefonda dört adet arka kamera bulunuyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 5000 mAh kapasiteli pil de telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi veriyor.

Ürün sayfasına göre, Moto G9 Plus’ta 6.81 inç büyüklüğünde 1080p çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. 4 GB RAM ve microSD kartla genişletilebilir 128 GB dahili depolama alanı taşıyan telefon, kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkacak. Diğer üç arka kameranın çözünürlüğü ise şu an için bilinmiyor.

Moto G9 Plus için henüz Motorola’dan resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak ürün sayfasının ortaya çıkmış olması, telefonun duyurusunun çok uzak olmadığını gösteriyor.

İLGİLİ HABERLER