Teknoloji

Moto G60 ve G40 Fusion’ın önemli özellikleri paylaşıldı

motorola moto g60

Motorola Moto G60 ve G40 Fusion ile ilgili paylaşımlar bir süredir Motorola Hindistan’ın Instagram profilinde devam ediyordu. Şirket sonunda ikilinin bazı önemli özelliklerini de takipçileriyle paylaştı.

Her iki akıllı telefonun da kalbinde Qualcomm Snapdragon 732G işlemci bulunacak. HDR10 desteğine ve 120 Hz yenileme hızına sahip 6.8 inç büyüklüğündeki ekran da akıllı telefonların ortak özellikleri arasında sayılıyor.

Moto G60 ve G40 Fusion arasındaki temel fark daha önce de görüldüğü gibi ana kamera sensörü olacak. G60’ta 108 megapiksel çözünürlüklü ana kamera sensörü bulunacak. G40 Fusion ise 64 megapiksel ana kamerayla gelecek.

Her iki telefonun da arkasında üçlü kamera sistemleri bulunuyor. Bu sistemlerde sadece ana kameralar birbirinden farklı nitelikte. Diğer sensörler arasında ise bir fark söz konusu değil.

Hem Moto G60’ta hem de G40 Fusion’da arka panelde parmak izi tarayıcısını görmek mümkün. Bu da Motorola’nın 6.8 inç ekran için LCD panel tercih ettiği anlamına geliyor. Ses kontrol tuşları, Google Asistan tuşu ve güç butonu sağ kenarda bulunuyor. Sol kenarda ise sadece SIM tepsisinin yerleştirildiği yuva yer alıyor.

Motorola Moto G60 ve G40 Fusion, 20 Nisan’da resmen gözler önüne çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER