Teknoloji

Mor OnePlus 6T Çin’de satışa sunuldu

mor oneplus 6t

OnePlus 6T, geçtiğimiz hafta itibarıyla resmiyet kazanmıştı. Çinli üretici tanıtım etkinliğinde sadece siyahın farklı tonlarındaki iki renk seçeneğini gözler önüne çıkarmıştı. Bu seçeneklere, şu an için sadece Çin’de, bir yenisi daha eklendi. Mor OnePlus 6T raflarda yerini aldı.

Artık pek çok akıllı telefon üreticisi, cihazlarında bazı renk seçeneklerini belirli ülkelere özgü kılıyor. Şirketler özellikle kalabalık pazarlar için yaptıkları bu tercihlerle, yoğun rekabet ortamında kendilerine avantaj sağlamaya çalışıyor.

Standart renk seçeneklerine göre, çok daha canlı olan renk seçeneklerinin genellikle Asya sınırlarının dışına pek çıkmaması ve Batı’ya pek fazla uğramaması da dikkat çeken bir diğer durum oluyor. Bu yaklaşımın en güncel örneklerinden birisini de bakır renkli Galaxy Note 9’u Hindistan’da piyasaya süren Samsung vermişti.

Mor OnePlus 6T için ne kadar ödemek gerekiyor?

Mor OnePlus 6T, kullanıcılarına 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı sunuyor. Telefona sahip olmak isteyenlerin ise 3399 yuan (2619 TL) ödemesi gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER