Teknoloji

Mophie Qi2 uyumlu yeni kablosuz şarj cihazlarını tanıttı

mophie qi2

Mophie Qi2 uyumlu yeni kablosuz akıllı telefon şarj cihazlarını IFA 2023’te gözler önüne çıkardı. Şirketin yeni ürünleri Snap Plus Powerstation Mini Stand, Snap Plus 3’ü 1 Arada ve Snap Plus kablosuz şarj havalandırma tutacağı adını taşıyor. 15W kablosuz şarj desteği sunan üç aksesuar da yıl bitmeden satışa sunulacak.

Mophie özellikle iPhone’un adını geçirmese de, Apple’ın iPhone 15 ile birlikte MagSafe standardı dışındaki kablosuz şarj cihazları için de 15W şarj desteğini aktif hâle getirmesi bekleniyor. Zira Qi2 standardı da Apple’ınkine benzer bir mıknatıs dizilimini kullanıyor.

5000 mAh kapasiteli bir taşınabilir batarya olan Snap Plus Powerstation Mini Stand’de alüminyum bir dayanak ve USB-C girişi bulunuyor. Mophie bu aksesuarın Qi2 uyumlu başka bir cihazı gerçekten 15W hızında şarj edebileceğinin altını çiziyor. Snap Plus Powerstation Mini Stand için 69.95 dolar ödemek gerekiyor. Snap Plus 3’ü 1 Arada ise telefon, AirPods ve Apple Watch’u aynı anda şarj etmeyi mümkün kılıyor. Bu aksesuarın fiyatı ise 129.95 dolar.

Mophie Qi2 desteğiyle havalandırma tutacağının fiyatını da artırdı

Yeni Snap Plus kablosuz şarj havalandırma tutacağı ise şirketin mevcut çözümünün güncellenmiş bir versiyonu niteliğinde Mophie Qi2 desteğiyle birlikte bu aksesuarın fiyatını 69.95 dolara çıkardı. Şirket bu çözümün şarj yeteneği olmayan versiyonunu ise 29.95 dolar karşılığında satacak.

İLGİLİ HABERLER