Eğlence

Monument Valley oyunları PC’ye geliyor

monument valley

Mobil oyun klasikleri arasına giren Monument Valley serisi PC’ye geliyor. Serinin hem ilk hem de ikinci oyununa 12 Temmuz itibarıyla PC üzerinden erişmek mümkün olacak. Böylelikle oyunlar ilk defa iOS, Android ve Windows Phone dışındaki bir ekosistemde oynanabilecek.

Oyunlar bilgisayara taşınırken dikey mobil formatından vazgeçiliyor. Oyunların geliştiricisi Ustwo Games, etkileyici görselleri 21:9 görüntü oranına uyarlama konusunda da çok iyi bir iş çıkarmışa benziyor.

Genişletilmiş görüş açısının oyunculara akılları zorlayan bilmeceleri çözmekte ve doğru yolları bulmakta da yardımcı olması öngörülüyor. Ustwo Games, oyunlarının PC versiyonlarını “panoramik koleksiyon şeklinde tanımlıyor.

Her iki oyunu da Steam’den satın almak mümkün olacak. Oyunların fiyat etiketinde 8 dolar yazacak. İki oyunu bir arada satın alanlar yüzde 15 oranındaki indirimden de faydalanabilecek.

Ustwo Games, Monument Valley serisinin PC’ye uyarlanmasının perde arkasının anlatıldığı bir videoyu da YouTube kanalında yayınladı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER