Teknoloji

Mobvoi TicWatch C2 Plus akıllı saat ekstra kayış ve iki kat bellek kapasitesiyle geliyor

mobvoi ticwatch c2 plus

Mobvoi, Wear OS işletim sistemiyle çalışan TicWatch C2 akıllı saatini geçtiğimiz ekim ayında tanıtmıştı. Şirket şimdi de bu saatin biraz daha geliştirilmiş versiyonunu gözler önüne çıkardı. Mobvoi TicWatch C2 Plus adını taşıyan bu yeni modelde kullanıcılara 1 GB RAM ve deri siyah kayışın yanında ekstra bir siyah silikon kayış sunuyor.

TicWatch C2 Plus’ta kullanıcıları yeni saat arayüzleri de bekliyor. Bunun dışında yeni versiyon ile orijinal TicWatch C2 arasında özellik ya da tasarım bakımından herhangi bir fark bulunmuyor.

TicWatch C2 Plus’ta da 360 x 360 piksel çözünürlüklü 1.3 inç AMOLED ekran bulunuyor. 42.8 mm. kadrana sahip akıllı saatin kalbinde ise yine Snapdragon Wear 2100 işlemci yer alıyor. C2’de 512 MB olan RAM kapasitesi, C2 Plus ile 1 GB’ye yükseliyor.

Spor takibi özellikleri, GPS, NFC ve kalp atış hızı sensörü gibi özellikler de C2 Plus’ta mevcut. Suya dayanıklılık konusunda IP68 sertifikasına sahip olan akıllı saate ihtiyaç duyduğu enerjiyi 400 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Mobvoi’nin verdiği bilgiye göre, bu pil tam şarj edildiğinde C2 Plus 36 saat boyunca kesintisiz şekilde çalışabiliyor.

Akik Siyahı, Platinum Gümüş ve Roze Altın renk seçenekleri bulunan Mobvoi TicWatch C2 Plus, Avrupa’da 209.99 avro karşılığında satılacak.

İLGİLİ HABERLER