“Dünyanın ilk mobil uygulama fuarı” olarak tanımlanan Mobilefest, 21-24 Kasım 2019 tarihlerinde Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuarda dijital pazarlama profesyonelleri, mobil uygulama dünyası ve teknoloji meraklıları bir araya gelecek.
Facebook ve Google gibi dünya teknoloji devlerinin sponsorlar arasında yer aldığı Mobilefest, kamu, özel sektör ve girişimlerin dahil olduğu, Türkiye’deki mobil uygulama ekosisteminin tüm bileşenlerini bir araya getirecek. Fuarda hem iş dünyasına hem de son kullanıcılara yönelik seminer, atölye çalışmaları ve etkinlikler gerçekleştirilecek. Mobilefest’te 2 binin üzerinde sektör profesyoneli ve 50 bini aşkın ziyaretçinin ağırlanması öngörülüyor.
Organizasyon; MMA Innovate Summit, fuar alanı ve festival olmak üzere üç ana bileşenden oluşuyor. MMA Innovate Summit kapsamında, mobil uygulama gündemindeki konular ve yeni teknolojiler tartışılarak sektörel öngörüler paylaşılacak. Türkiye’deki mobil uygulama fırsatlarını da tüm detaylarıyla masaya yatıracak olan MMA Innovate Summit, 4 gün süren ve her günü ayrı bir konsepte odaklanan oturumlardan oluşuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 18 Pro Max’in 20 Wh üzerindeki pili iOS 27’yi değiştirdi

Microsoft Auto SR, Panther Lake ile oyunlarda 1080p’ye çıkıyor

Huawei UnifiedBus ile milyon NPU’luk yapay zeka kümesi kuruyor

iPhone 18 Pro Türkiye’de satışa çıktı, ilk kullanıcılar telefonlarını aldı

Huawei, Nvidia’ya karşı yeni AI çipini beklenenden erken çıkaracak
Mobil ve teknoloji sektör profesyonelleri, devlet yetkilileri ve düzenleyici kurum yöneticilerinin bir araya geleceği ilk günkü oturumlarda; mobil ekosistem, mobil stratejiler, veri yönetimi, tasarım, müşteri tecrübesi ve lokasyon bazlı pazarlama gibi sektörel konular tartışılacak.
Günün Öne Çıkan Fırsatları

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Mobil uygulamalar alanında çalışan girişimciler, kuluçka firmaları, yatırımcılar ve sektör profesyonellerinin katılımıyla gerçekleşecek olan ikinci günün oturumlarında ise mobil odaklı girişimler ve girişimcilik ekosistemi işlenecek. Aynı gün Startup Ödül Töreni ve 5G Paneli gerçekleşecek.
Mobilefest mobil oyunları da unutmayacak
Zirvenin üçüncü gününde, son kullanıcıya ve doğrudan tüketicilere hizmet veren sektör profesyonellerinin pazar dinamiklerini ve mobil dünyadaki en son teknolojik gelişmeleri tartışacakları bir oturumlar dizisi yapılacak. Bu kapsamda; inovasyon ve yeni teknolojiler, Yapay Zekâ, Artırılmış Gerçeklik, Sanal Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, Blockchain teknolojileri tartışılacak.
[irp]
Dördüncü günde, mobil uygulamalar pazarından en önemli payı almakta olan mobil oyunlar, sektör profesyonelleri, yazılım geliştiriciler ve mobil oyun meraklıları tarafından ele alınacak. Günün başlıkları ise mobil oyunlar, oyunsallaştırma ve e-spor olacak.






