EğlenceUlaşım

Mini’den Pokemon temalı özel konsept otomobil

mini pokemon

Mini Pokemon ile birlikte Pikachu temalı özel bir konsept otomobil geliştirdi. Pikachu’nun doğasına ve günümüz modasına uygun olarak tamamen elektrikli olan bu otomobil, Gamescom oyun fuarının açılış etkinliğinde gözler önüne çıktı. Otomobile oyun konsolunun bağlanabilmesi ve oyunun aracın önüne yansıtılabilmesi de dikkat çeken diğer noktalar oluyor.

Mini bu iş birliği için Aceman konseptini kullandı. Bu konsept de geçtiğimiz temmuz ayında sergilenmişti. Bu otomobille yüklü gelen “Pokemon modu” ile Pikachu otomobilin ana ekranını ele geçiriyor. Dijital yıldırımlar ise tüm gösterge panelinde dolaşıyor.

Bu konsept otomobilin en havalı ve işlevsel yönü ise otomobile oyun konsollarının bağlanabilmesi ve oyunların aracın dışındaki projektörle otomobilin park ettikleri yerlerin önüne yansıtılabilmesi.

Mini Pokemon temalı konsept otomobilinin hangi oyun konsollarını destekleyeceği ve oyun kumandalarının nasıl çalıştırılabileceği konusunda bilgi vermedi. Karşımızdaki otomobil bir “konsept” olsa da, Mini’nin bir araçta bunları sunabilmesinin etkileyici olduğunu söylemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER