EğlenceTeknoloji

Pokemon Unite Android ve iOS’te oyuncularla buluşuyor

pokemon unite

Geçtiğimiz temmuz ayında Nintendo Switch’te oyuncularla buluşan Pokemon Unite, şimdi de Android ve iOS platformlarında yerini aldı. Oyunun Android ve iOS versiyonlarında Switch versiyonuyla aynı haritalar bulunuyor. Ancak bu noktada kısa süre önce Pokemon Unite’ın mobil versiyonlarına hazırlık amacıyla güncellendiğini hatırlatmakta fayda var.

Yapımcı Masaaki Hoshino, oyunun web sitesinde yayınlanan bir yazıda güncellemeyle gelen yenilikler konusunda bilgi verdi. Bunlar arasında çapraz platform desteği ve mobil cihaz ile Nintendo Switch hesaplarının bağlanabilmesi öne çıkıyor.

Son güncellemenin yeniliklerinden birisi de Unite Squads isimli takımlar. Bu takımlarda antrenörler diğer oyuncularla bir araya gelebiliyor. Pokemon Company’den verilen bilgiye göre, oyuncular kendi takımlarını kurabildikleri gibi mevcut takımlara da katılabilecek. Takımlar, kendileriyle aynı ilgilere sahip kişileri veya diğer takımları etiketler kullanarak bulabilecek.

Güncelleme yeni kozmetik unsurlar barındıran ikinci savaş biletini de oyunculara getiriyor. Yeni oyun etkinlikleri ve daha fazla dil desteği de göze çarpan diğer unsurlar oluyor.

Masaaki Hoshino, Pokemon Unite için yeni bir oyun modunun da geliştirildiğini açıkladı. Bu modda tüm antrenörlerin eşit bir düzlemde mücadele edilebilmesinin amaçlandığı belirtilirken, daha fazla detay verilmedi. Hoshino, oyunculara daha fazla para harcatmak gibi bir amacın olmadığının da altını çizdi.

İLGİLİ HABERLER