Teknoloji

Microsoft Your Phone uygulaması tüm Windows 10 kullanıcılarına açıldı

microsoft your phoneMicrosoft Your Phone uygulamasını bir süre önce Insiders programının üyelerinin kullanımına sunmuştu. Windows 10 ve Android telefonlar arasında pürüzsüz bir bağlantı vadeden uygulama, 1803 numaralı sürüm ile tüm Windows 10 kullanıcılarına açıldı.

Microsoft Mağaza’ya eklenen uygulama, Windows Insiders programına üye olmayan ve Windows 10’un son kullanıcıya yönelik versiyonlarından yararlanan kişiler tarafından da indirilebiliyor. Uygulamanın dağıtıma çıkması için seçilen yöntem, Microsoft’un PC ve telefon arasında iletişim kurmayı sağlayacak protokolü Windows 10’un 1803 numaralı sürümüne yerleştirdiğini gösteriyor.

Windows Observer sitesinde yer alan habere göre, en azından şu an için Microsoft Your Phone uygulamasının tüm özelliklerinden yararlanmak mümkün olmuyor. Kullanıcılar en azından şu an için Android telefonlardaki bazı fotoğraflarına uygulama üzerinden erişip fotoğrafları bilgisayarlarına aktarabiliyor.

Microsoft’un vadettiği özellikler arasında akıllı telefon mesaj ve bildirimlerine erişim yeteneği de bulunuyor. Söz konusu özelliğin kullanıcı arayüzü hazır olsa da, henüz özellikten yararlanmak mümkün olmuyor. Buna ek olarak, uygulama şu an için sadece Android telefonlarla çalışacak.

Microsoft Your Phone uygulaması sıra dışı bir özellik vadetmese de, Windows 10 kullanıcılarına telefonlarını daha kolay yönetmeleri için önemli bir fırsat sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER