Manşetler

Microsoft Windows Phone 7.8 güncellemesinin 2013 başında çıkacağını açıkladı

Microsoft, mevcut Windows Phone 7.5 cihazlarını Windows Phone 7.8 sürümüne yükseltecek güncellemenin 2013’ün başlarında geleceğini açıkladı. Bu yeni yazılımla birlikte Windows Phone 8’in en dikkat çekici yeniliği olan boyutları ayarlanabilir Canlı Kutucuklar bir önceki iterasyona da eklenmiş olacak. Ayrıca Exchange kullanıcıları içinde güvenlik anlamında bazı eklentiler yapılacak.

nokia-lumia-900-on-inceleme-00001

Microsoft’un yeni yılın başlarında sunacağı güncellemede yeni tema renkleri de bulunacak. Redmond şirketi bu güncellemeyi mümkün olan en fazla sayıda cihazı kapsayacak şekilde dağıtıma sunacak. Microsoft’un açıklaması HTC HD7 için Windows Phone 7.8 sürümünün çıkışı ve Çin’deki bazı cihazlarda beklenen sürümün görünmesinin ardından geldi. Her ne kadar Windows Phone 8 ile sunulan tüm yenilikleri barındırmıyor olsa da, gelecek güncellemenin biraz üzüntü ve hayalkırıklığı yaşayan, üstelik yeni Windows Phone 7.5 cihazını sadece birkaç ay önce satın almış bazı kullanıcılar için teselli niteliğinde eklentilerle geliyor.

Bu arada hafta başında sızan bazı havadisler Windows Phone 7.8 güncellemesinin dün çıkabileceğini işaret ediyordu. Ne var ki, güncelleme yerine güncellemenin çıkacağı zaman penceresini öğrenmiş olduk.

İlgili >> Microsoft

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER