Teknoloji

Microsoft yeni Surface ürünleri için etkinlik gerçekleştirecek

microsoft surface

Microsoft, 22 Eylül’de yeni Surface ürünlerini tanıtacağı bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 18:00’da başlayacak. Microsoft’un açıklamasında hangi ürünlerin gözler önüne çıkacağı konusunda bilgi verilmese de, bu konuda tahminde bulunmak zor değil.

Microsoft’un etkinlik duyurusunda kullandığı görsel, akıllara Surface Pro’yu getiriyor. Microsoft sonbahar aylarında genellikle donanım odaklı etkinlikler gerçekleştiriyor. Bu etkinlik, Windows 11’in çıkışından iki hafta önce düzenlenecek. Dolayısıyla yazılım devinin kutusundan Windows 11 ile çıkacak yeni cihazları sergilemesi sürpriz olmayacaktır.

Microsoft bu etkinlikte yenilenmiş Surface Duo’yu da tanıtabilir. Son sızıntılara göre, Surface Duo 2’de iyileştirilmiş bir kamera sistemi bulunacak. Buna ek olarak, renk seçenekleri arasına siyah da eklenecek.

Surface Book serisi de etkinlikte sahneye çıkması beklenen ürünler arasında yer alıyor. Surface Pro’ya hangi cihazların eşlik edeceğini görmek için 22 Eylül’e kadar beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER