Teknoloji

Microsoft Surface 3 tablette 64-bit Tegra K1 işlemci bulunabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Microsoft’un bu yılın ikinci yarısında çıkarmasını beklediğimiz Surface 3’te Nvidia’nın 64-bit Tegra K1 işlemcisi bulunabilir. Ayrıca bu Surface 3 tablete bir de 4G LTE destekli Surface Mini tabletin eşlik ettiğini görebiliriz.

microsoft-surface-pro-2-030114Daha önce Microsoft’un Surface tabletler için yeni “boyut ve görüntü oranlarının” yolda olduğu şeklindeki açıklamalarını biliyoruz. @MSFTnerd rumuzlu Twitter hesabı da Microsoft’un Denver olarak adlandırılan 64-bit Tegra K1 işlemciyi yeni nesil Surface 3 tabletinde kullanmayı planladığı şeklinde bir mesaj paylaştı.

Aynı kaynak Surface Mini’nin Surface 3’ten önce geleceği bilgisini de paylaştı. Bu Surface Mini tabletin 4G LTE bağlantı desteğine sahip olması bekleniyor. Mevcut Surface 2 tabletlere de LTE desteğinin eklenmesi beklentiler arasında yer alıyor.

AMD’nin Mullin işlemcisini içeren Xbox TV’nin yolda olduğu dedikodular arasında yer alırken, daha önce söylentileri ortalıkta dolaşan Surface dizüstü bilgisayarların askıya alındığı da yine @MSFTnerd tarafından öne sürülüyor.

İlgili >> Twitter (@MSFTnerd)

İLGİLİ HABERLER