Teknoloji

Microsoft Surface 2 Tegra 4, 1080p ekran ve beyaz renk seçeneğiyle gelecek

Microsoft 23 Eylülde New York şehrinde düzenleyeceği Surface etkinliğinin davetiyelerini gönderdi. Ancak bu durum daha fazla sızıntının olması için bir engel teşkil etmiyor. Son sızıntılar Surface tabletlerine özel aksesuarlardan çok teknik özelliklerle ilgili gibi duruyor.

microsoft-surface-rt-inceleme-00001

Neowin ve WinSuperSite siteleri tarafından paylaşılanlara göre Microsoft’un yakında çıkacak Surface tabletinin adı Surface 2 olacak. Birinci nesil tablette gördüğümüz “RT” takısı atılacak ve Windows RT 8.1 ile çalışacak tablet Surface 2 olarak anılacak.

Daha önceki dedikodular Surface 2’nin Nvidia Tegra 4 işlemciyle çıkacağını işaret ediyordu. Ancak buna ek olarak tabletin 1080p ekran,  4 GB RAM ve şimdiki versiyonunkine benzer bir tasarıma sahip olacağı da söyleniyor. Yine de, görünüş açısından da birkaç değişiklik olacak. İki farklı pozisyonda duran ayak ve beyaz renk seçeneği bunlar arasında yer alıyor.

Surface 2’nin ekim ortasında piyasaya çıkacağı söyleniyor. Microsoft’un 18 Ekimde Windows 8.1’i yayınlayacak olması bu beklentileri daha da artırıyor. Her şeyin netleşmesi için 23 Eylül tarihinde düzenlenecek etkinliği beklemek gerekiyor.

İlgili >> Neowin, WinSuperSite

İLGİLİ HABERLER