Teknoloji

Galeri: Sadece Microsoft Paint kullanarak yapılmış etkileyici resimler

microsoft paintMicrosoft’un efsanevi Paint uygulamasını sonlandırma kararı aldığına dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. Uygulamanın 3D versiyonunu öne çıkarmak için alındığı söylenen karar, özellikle uzun yıllardır bilgisayar kullananları hüzünlendirmişti. Microsoft Paint için yükselen sese kulak vermiş ve uygulamanın yola Windows Mağaza’da devam edeceğini açıklamıştı.

Paint temel hatlarıyla basit bir program olsa da, usta ellerde mükemmel resimlerin ortaya çıkmasını sağlayan bir araca dönüşebiliyor. “Captain Redblood” rumuzuyla tanınan Pat Hines söz konusu usta eller arasında yer alıyor. Hines tarafından sadece Paint kullanılarak yapılan resimlerden bazıları, görenlerin ağızlarını açık bırakacak cinsten. Arkadaşlarının mutlu anlarından çocukluk anılarına, çizgi roman kapaklarından kitap sahnelerine kadar uzanan pek çok şey, Hines tarafından Paint yardımıyla resimleştiriliyor. Bu etkileyici resimlerden bazılarını sizler için seçtik.

Pat Hines Microsoft Paint ile yaptığı etkileyici çizimleri Facebook ve Deviantart üzerinden paylaşıyor

Hines’ın etkileyici çizimleri, Microsoft Paint’in yola devam etmesinin ne kadar iyi bir karar olduğunu gösteriyor. Hines çizimlerini Facebook ve Deviantart sayfaları üzerinden paylaşıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER