Teknoloji

Microsoft Office 2016 yeni bir renkli temayla birlikte geliyor

microsoft-office-2016-renkli-tema

Microsoft; Windows, Mac, iOS ve Android’deki Office deneyimlerini ortak tasarım ve özellikler eşliğinde birleştirme çalışmalarına devam ediyor. İnternete sızan yeni bir sürüm, Office 2016’nın Windows kullanıcılarına iOS, Android ve Mac uygulamalarında olduğu gibi renkli bir tema getiriyor. Görüntü itibarıyla Office’in Windows 10 için hazırlanan dokunmatik versiyonlarını hatırlatan yeni sürüm sayesinde Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları renkli bir tasarıma kavuşuyor.

Microsoft Office uygulamalarının geleneksel görüntüsünden hoşlanmayanlar için şirket, koyu renkli bir tema seçeneği daha sunuyor. Office 2016, mevcut uygulamanın üstüne büyük yenilikler getirmeyecek, ancak bazı mevcut özellikleri iyileştirecek ve yeni özellikleri kullanıma sunacak.

Örneğin, Office 2016 ile birlikte kullanıcıların dokümanlara yerleştirdiği görüntüler otomatik olarak doğru biçimde görülecek. Söz konusu özellik küçük bir ekleme olsa da, kullanıcıları ekstra fare tıklamalarından kurtaracak. Microsoft, Office 2016’yı 2015 içinde yayınlayacak.

İLGİLİ HABERLER