EğlenceTeknoloji

Microsoft Flight Simulator çıkış tarihi belli oldu

microsoft flight simulator vr kapalı beta

2020 model Microsoft Flight Simulator için merakla beklenen çıkış tarihi sonunda duyuruldu. Oyun, 18 Ağustos’ta PC için yayınlanacak. Merakla beklenen oyun için ön sipariş dönemi de bugün itibarıyla başladı. Flight Simulator’ın bir önceki oyunu “Flight Simulator X: Steam Edition” 2014’te piyasaya sürülmüştü.

Yeni oyunun çıkışı için Microsoft Flight Simulator’ın şefi Jorg Neumann tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Flight Sim topluluğuna 38 yıldır enerji veren destek ve adanmışlıktan dolayı hem mutluyuz hem de mahcup hissediyoruz. 1982’de ilk Microsoft Flight Simulator’ın çıkışından bu yana yeni versiyonun geliştirilmesi için doğru zamanı daima biliyoruz.”

Serinin en son oyununda oyuncuların günün her anında uçmalarını sağlayan yeni bir gündüz ve gece motoru bulunuyor. Buna ek olarak, yeni kontrol listesi sistemi sayesinde oyuncuların kalkış öncesindeki talimatları yerine getirmesi ve kontrolleri tamamlaması kolaylaşıyor. Gerçek zamanlı hava durumu canlı trafik ve yeryüzünde görülen hayvanlar da oyunda sunulanlar arasında bulunuyor.

Yeni Filght Simulator üç farklı versiyonla oyuncuların karşısına çıkıyor. 20 uçak ve 30 havalimanının bulunduğu Standard Edition için 350 TL ödemek gerekiyor. Ekstra olarak beş uçak ve havalimanının eklendiği Deluxe Edition’ın fiyat etiketinde ise 550 TL yazıyor. 10 ek uçak ve havalimanı sunan Premium Deluxe Edition ise 725 TL karşılığında oyuncularla buluşuyor.

microsoft flight simulator

Microsoft Flight Simulator Standard Edition, PC için Xbox Game Pass üzerinden de ek bir ücret ödemeden oynanabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER