Teknoloji

Microsoft Copilot Pro, bir aylık ücretsiz deneme imkanıyla daha fazla ülkede kullanımda

microsoft copilot pro

Microsoft Copilot Pro adını taşıyan yapay zekâ destekli asistanını ocak ayında kullanıcılarla buluşturmuştu. Aylık abonelik ücreti 20 dolar olan servise artık daha fazla ülkede erişilebilecek. Böylelikle toplamda 222 ülkede aktif hâle gelen Copilot Pro’yu daha çok kullanıcıya ulaştırmak isteyen Microsoft, bir aylık ücretsiz deneme imkanı sunmaya da başladı.

Microsoft Copilot Pro ile en yeni OpenAI modellerine öncelikli erişimi, kendi Copilot GPT’nizi oluşturma yeteneğini ve bir Microsoft 365 Bireysel veya Ev abonesiyseniz Office uygulamalarının içinden Copilot’a ulaşmayı mümkün kılıyor. Microsoft artık Office Web uygulamalarında da Copilot Pro’yu kullanmaya izin veriyor. Bu da artık Word, Outlook ve diğer ücretsiz web uygulamalarında sohbet robotunu kullanmak için ayrı bir Microsoft 365 aboneliğine ihtiyaç duyulmadığı anlamına geliyor.

Copilot Pro entegrasyonu yakında mobil uygulamalara da gelecek. Microsoft’ta arama ve yapay zekâ pazarlamasından sorumlu genel müdür olarak görev yapan Divya Kumar, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Bu avantajı önümüzdeki aylarda Microsoft 365 uygulaması ve iOS ve Android için Outlook dahil olmak üzere ücretsiz mobil uygulamalarımıza da genişleteceğiz.”

Microsoft Copilot Pro denemesini mobil uygulamaya entegre ediyor

Copilot Pro’yu bir ay ücret ödemeden denemek isteyenlerin Copilot iOS veya Android uygulamasını yüklemesi gerekiyor. Microsoft, Super Bowl reklamı da dahil olmak üzere pek çok yöntemle insanları Copilot’un mobil uygulamasını kullanmaya ikna etmeye çalışıyor.

Microsoft ayrıca Microsoft 365 için Copilot’un kullanılabilirliğini daha fazla işletmeyi kapsayacak şekilde genişletiyor. Divya Kumar, bu genişlemeyi de şu sözlerle değerlendirdi: “Microsoft 365 F3 ve F1, Office 365 E1, Business Basic ve daha fazlasına sahip müşteriler önümüzdeki haftalarda Microsoft 365 için Copilot satın almaya hak kazanacak.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER