Microsoft gelecek yıl BUILD geliştirici konferansı için San Francisco’ya geri dönüyor. Yazılım devi BUILD 2014’ün düzenleneceği tarihleri kendi haber sitesi olan Microsoft News Center üzerinden belli etti. Konuyla ilgili haberin hemen geri çekilmesine ve Microsoft’un The Verge sitesine konuyla ilgili olarak net bir tarih vermemesine rağmen, ok bir kez yaydan fırladı.
Eğer web sitesinden sızan bilgiler değişiklik göstermezse, Microsoft’un geliştirici etkinliği 2-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geliştiriciler etkinlik için 14 Ocak günü TSİ akşam 7’den itibaren kayıt için başvurabilecek.
Build 2014’te Windows, Windows Phone ve Xbox ile ilgili olarak yapılan son çalışmalar paylaşılacak. Şirket şu anda gelecek yıl yayınlanması beklenen Windows Phone 8.1 güncellemesi üzerine çalışmalar yapıyor. Ayrıca Windows 8.1 ve Xbox One için önümüzdeki ilkbahar için planlanan güncellemelerin çalışmaları da yürütülüyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Microsoft’un uyarısına rağmen araştırmacı yeni Windows açığını yayımladı

Microsoft Windows 11 için ücretleri artırdı ve PC fiyatları etkilenebilir

Microsoft’un gizli Surface Phone prototipi Raven mıydı?

Windows 11’in Hava Durumu uygulaması 1,6 GB RAM harcıyor

Apple, Siri AI için yayıncılara içerik başına ödeme planlıyor
Nokia’nın telefon işlerinin satın alınmasının 2014 başında tamamlanacak olması ve gelecek yılın başında çıkacağı söylenen Surface mini tablet göz önünde bulundurulduğunda, önümüzdeki nisanda düzenlenecek BUILD 2014 Microsoft için bir hayli yoğun geçecek gibi görünüyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Yazılım devi geçtiğimiz haziran ayında düzenlediği BUILD 2013 etkinliğinde Windows 8.1’in ön gösterimini yapmış, ayrıca Bing ve geliştirici araçlarında yaptığı iyileştirmeleri de sergilemişti.
İlgili >> The Verge



