EğlenceTeknoloji

Microsoft Bethesda ile ilgili planlarını bu hafta açıklayacak

Microsoft Bethesda ile ilgili planlarını bu hafta açıklayacak
Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

Microsoft, ZeniMax’i satın almasıyla ilgili olarak önemli onay süreçlerinden birini kısa süre önce tamamlamıştı. Yazılım devi bu satın almanın Game Pass abonelerine sağlayacağı faydalar konusunda daha bilgi vermeye de hazır görünüyor. VentureBeat sitesinin haberine göre, Microsoft perşembe günü gerçekleştireceği video sunumda Bethesda ile ilgili detayları paylaşacak.

Şirketin bu etkinlikte ZeniMax’in geniş katalogundan Game Pass’e aktarmaya uygun oyunlara odaklanacağı belirtiliyor. ZeniMax’in katalogunda Bethesda imzalı Elder Scrolls ve Fallout, iD Software imzalı Doom ve Quake, Arkane imzalı Dishonored ve Prey gibi popüler oyunlar bulunuyor.

Microsoft’un bu oyunların başka platformlarda oynanması konusunda ne gibi kararlar alacağı merak ediliyor. Xbox şefi Phil Spencer, daha önce Bloomberg’e yaptığı açıklamada Bethesda’nın Deathloop ve Ghostwire: Tokyo için Sony ile yaptığı anlaşmalara sadık kalacaklarını belirtmişti. Starfield’ın Xbox, Windows PC’ler ve Game Pass’e geleceğini açıklayan Spencer, oyunların diğer konsollara gelişi konusunda her oyun için özel karar vereceklerini de dile getirmişti.

[irp]

Microsoft ve Bethesda, önümüzdeki yaz E3 kapsamında bağımsız etkinlikler de düzenlemeyi planlıyor. Bu tarihe kadar satış sürecinin de tamamlanması bekleniyor.

KÜÇÜK EV ALETLERİNDE FIRSATLAR

Küçük Ev Aletlerinde Premium\'a Özel Sepette %5 İndirim Fırsatı
Seçili Vantilatörlerde Premium\'a Özel Sepette Net indirim!
Seçili Televizyonlarda Premiuma Özel Sepette %5 Net İndirim!
Roborock Markalı Süpürgelerde Sepette %8 İndirim!
Arnica GH21480 Diamond Blender Set

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.