Teknoloji

Mi Watch Lite güncellemesi kullanışlı yeni özellikleri beraberinde getiriyor

mi watch lite

Xiaomi, giriş segmentinde konumlanan akıllı saati Mi Watch Lite için hazırladığı güncellemeyle kullanışlı yeni özellikler sunuyor. OneTech’in haberine göre, 4.1.20 sürüm numaralı güncellemenin dağıtımı Xiaomi Wear uygulaması üzerinden yapılıyor.

Güncellemenin getirdiği yenilikler ise değişiklik kaydında görülüyor. Kullanıcılar uykuya daldıklarında otomatik olarak devreye giren “rahatsız etme” modu, titreşim modlarını ayarlama seçeneği, bilek hareket hassasiyetinin ayarlanabilmesi gibi yenilikler öne çıkıyor.

Kullanıcılar güncellemeyle birlikte Android telefonlarına gelen aramaları saat üzerinden reddedebilecek. Bluetooth bağlantısı kesildiğinde bildirim gönderilmesi ve standart hata düzeltmeleri de güncellemenin parçaları arasında bulunuyor.

Mi Watch Lite, 1.4 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Söz konusu ekranın çözünürlüğü 320 x 320 piksel. GPS, uyku ve egzersiz takibi, bildirim desteği gibi özellikler barındıran akıllı saat, 230 mAh kapasiteli piliyle 9 gün pil ömrü vadediyor. Akıllı saat Türkiye’de 500 TL civarı bir fiyatla satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER