Teknoloji

Meizu Gravity kablosuz hoparlör tasarımıyla dikkat çekiyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

meizu gravityMeizu tasarımıyla dikkat çeken Gravity hoparlörünü görücüye çıkardı. Kullanıcılar Meizu Gravity ile Spotify, Last.fm veya SoundCloud gibi servislere erişip müzik dinleyebilecek. Bunun için hoparlörün akıllı cihazlara Wi-Fi veya Bluetooth üzerinden bağlanması gerekiyor. Gravity’nin iOS ve Android için hazırlanan eşlik uygulamaları ise hoparlörün uzaktan kontrol edilebilmesini mümkün kılıyor.

meizu gravityMeizu’nun hoparlörünün teknik detayları ise tasarımın etkileyiciliğine yaklaşamıyor. Hoparlör çalan şarkı hakkındaki bilgileri vermek için bir prizma kullanıyor. Prizmanın varlığı tasarıma ayrı bir hava kazandırıyor. Özellikle belli açılardan hoparlörün çok şık gözüktüğünü belirtmek gerekiyor.

meizu gravityMeizu ve Dirac arasındaki işbirliğiyle geliştirilen Gravity, 20 Watt’lık bas ve 70Hz ila 20KHz arasında bir frekans genişliğine sahip. Ancak pek çok kişinin hoparlörü tasarımı nedeniyle tercih edeceğini söylemek pek zor değil. Ön siparişe çıkan Meizu Gravity’nin fiyat etiketinde 159 dolar yazıyor.

İLGİLİ HABERLER