Teknoloji

Meizu yeni amiral gemisi Meizu 21’in ekran ve pil özelliklerini tanıtımdan önce paylaştı

meizu 21

Meizu 21, 30 Kasım’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım etkinliği için bekleyiş sürerken, Meizu’dan da telefonla ilgili paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımların en yenisi, telefonun önemli özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Akıllı telefon, Samsung tarafından üretilen 6.55 inç büyüklüğünde bir OLED ekranla gelecek. Bu ekran, 1.5K çözüürlüğe sahip. SGS düşük mavi ışık sertifikası ve 1920 Hz yüksek frekanslı PWM karartma özelliği bulunan ekranı, 1.74 mm kalınlığında bir çerçeve sarıyor.

Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4800 mAh kapasiteli pilin vereceği de doğrulananlar arasında yer alıyor. Enerji tüketimi konusunda verimli davranan ekran, varlığı daha önce doğrulanan Snapdragon 8 Gen 3 işlemci ve Meizu’nun OneMind 10.5 AI motorunun birleşimi ise 5100 mAh kapasiteli bir pilin sağlayabileceği türden performans sunacak.

meizu 21

Meizu 21 80W şarj desteğiyle gelecek

Şirketten verilen bilgiye göre, Meizu 21 uzatılmış dayanıklılık testinde 8,2 saat boyunca çalışmayı başardı. 5100 mAh kapasiteli pil taşıyan bir rakip telefonda ise bu sürenin 7,4 saatte kaldığı belirtildi. Daha önce sızan bir 3C sertifikası, telefonun 80W şarj desteğine sahip olduğunu göstermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER