Teknoloji

Meizu 18 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

meizu 18

Meizu kuruluşunun 18. yılını kutluyor. Şirket kutlamalar çerçevesinde yeni bir kullanıcı arayüzünü, yeni bir akıllı telefon serisini ve üç günlük bir çevrimiçi festivali duyurdu. Şirket, 1 Mart’ta bir belgesel yayınlayacak. 2 Mart’ta Flyme 9 kullanıcı arayüzü gözler önüne çıkacak. 3 Mart’ta ise Meizu 18 serisi tanıtılacak.

Yeni kullanıcı arayüzü, Android 11’in üstüne inşa edilecek. Ancak Meizu 18’lerin kutularından Flyme 8.3 ile çıkmaları bekleniyor. Bu versiyonun da Android 11’in üstüne inşa edildiğini hatırlatmakta fayda var.

Meizu 18’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 870 işlemcinin bulunacağı söyleniyor. Telefonun Pro versiyonunun ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle geleceği belirtiliyor.

CCC’deki kayıtlara göre, Meizu 18’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 30W şarj desteğiyle gelecek. Pro versiyon ise 4500 mAh pil ve 40W şarj kapasitesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Her iki cihaz da şarj adaptörü olmadan gelecek. Yani Meizu, Apple ve Samsung’un açtığı yoldan yürüyor.

Meizu 18 serisiyle birlikte bir de akıllı saatin tanıtılması bekleniyor. Ancak akıllı saatle ilgili olarak şimdilik ortada somut bir detay bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER