Teknoloji

Meizu 18 Pro sızıntılarına tanıtıma kısa bir süre kala yenileri ekleniyor

meizu 18 pro

Meizu 18 serisi 3 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma kısa bir süre kalmışken Meizu 18 ve Meizu 18 Pro hakkındaki sızıntılara yenileri eklenmeye devam ediyor. Meizu 18 Pro’nun kutusuna ait fotoğraflar, akıllı telefona ait önemli bilgileri gözler önüne seriyor.

Telefonun kutusu, hem ön hem de arka panel tasarımlarını görmeyi sağlıyor. Bunlara ek olarak, kamera sisteminin detayları da kutu fotoğrafları sayesinde görülüyor. 50 megapiksel ana kamera, 129 derece ultra geniş açılı makro kamera ve 3D Uçuş Süresi sensörü de sistemde bulunuyor. Diğer kameralara dair detaylar ise şu an için bilinmiyor.

Meizu 18 Pro’da UFS 3.1 depolama alanının ve Qualcomm Snapdragon 888’in bulunacağı da görülenler arasında yer alıyor. Standart Meizu 18’in ise Qualcomm Snapdragon 870 ile geleceği belirtiliyor.

Meizu 18 Pro, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4500 mAh kapasiteli pilden alacak. Dedikodulara göre bu pil, 40W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Meizu 18 Pro’ya dair tüm detayları görmek için bir süre daha sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER