Teknoloji

Meizu 18 Pro Snapdragon 888 işlemciyle gelecek

meizu 18

Meizu 18 serisi 3 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Şirket tanıtım öncesinde serinin üyelerine dair detayları açıklamaya devam ediyor. Yapılan son paylaşıma göre, amiral gemisi olan Meizu 18 Pro, Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle gelecek.

Meizu 18 Pro’da Qualcomm Snapdragon 888’e LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama alanı eşlik edecek. Bu da Meizu 18 Pro’dan oldukça yüksek bir performans beklenebileceği anlamına geliyor.

Meizu, akıllı telefonun yazılımı konusunda da bir ipucu verdi. Şirket tarafından paylaşılan görselde “OneMind 8XX” ibaresi yer alıyor. Bunun telefonun gücünde ve performansında yapılan optimizasyonlara yönelik bir referans olduğu belirtiliyor.

meizu 18 proStandart Meizu 18’in kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 870 işlemci bulunacak. Üçlü arka kamera sistemi de Meizu 18’in bilinen özellikleri arasında yer alıyor. Bu sistemde 64 megapiksel ana kameraya 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel kameranın eşlik etmesi bekleniyor. 5 megapiksel kameranın işlevi ise belirsizliğini koruyor.

Meizu 18 Pro sızıntı ve paylaşımlarında kamera konusuna pek fazla değinilmiş değil. Ancak tanıtımdan önce bu konuda da bir açıklama gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER