FırsatlarManşetler

MediaMarkt Teknoloji Festivali kaçırılmaz fırsatlar ve bol çeşitle başladı

mediamarkt teknoloji festivali

MediaMarkt Teknoloji Festivali başladı. Akıllı telefonlardan televizyonlara, küçük ev aletlerinden beyaz eşyalara kadar kaçırılmayacak fırsatlar MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de müşterileri bekliyor. Kampanya 11-15 Ocak tarihleri arasında geçerli.

MediaMarkt Teknoloji Festivali fırsatları

Kampanyanın öne çıkan tekliflerine baktığımızda, bir iPhone 11 satın almayı düşünenleri yakından ilgilendiren teklif görüyoruz. Eski telefonunu getirenler iPhone 11 64 GB modelini 3499 TL’den başlayan fiyatlarla satın alma imkanına sahip. Apple’ın 2019’un sonbaharında tanıttığı iPhone 11, geçen yıl en çok satan Apple akıllı telefonlarından bir tanesi olmuştu. Apple, bu iPhone modelini yine satışta tutmaya devam ediyor. MediaMarkt’ın sunduğu fırsat sayesinde hem eski telefonunuzu değerlendirebilir hem de bir iPhone’a uygun koşullarla sahip olabilirsiniz.

Eğer iPhone 11’in yanına bir de Apple Watch isterseniz, MediaMarkt Teknoloji Festivali kapsamında sizi ilgilendiren bir fırsat daha var. Apple Watch Series 3, 1799 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. 38mm kasalı model watchOS 7 güncellemesini destekleyen bu akıllı saat, antrenmanlarınızda size fazlasıyla yardımcı olacaktır. Üstelik antrenman sırasında müzik dinlemek isterseniz, gerekli imkanı da size sunuyor. Ayrıca arzu ederseniz 42mm kasalı Apple Watch Series 3‘ü de 2049 TL’ye satın alabilirsiniz.

Bir dizüstü bilgisayar satın almayı düşünenlerin ilgisini çekecek fırsat da Asus X515JF notebook modelinde sunuluyor. 15.6 inç, 1366 x 768 ekran, Intel Core i5-1035G1 işlemci, 256 GB dahili hafıza, 8 GB RAM, MX130 GPU, Windows 10 işletim sistemi gibi başlıca özelliklere sahip bu dizüstü bilgisayar 6149 TL’ye satılıyor.

Evde geçirdiğiniz zamanlarda aile bireyleriyle yaptığınız sohbetleri içeceğiniz çayla daha da renklendirmek isterseniz, Arzum Çaycı Çay Makinesi de tam size göre. Üstelik bu ürün 349 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. 1800ml su haznesi kapasitesi, 700ml demlik, kablosuz kullanım, 1650W maksimum güç gibi özellikleri mevcut.

Pandemi zamanında tıraş ve diğer kişisel bakım işlerinizi evde yapmayı tercih edenlerdenseniz, Braun 3’ü 1 Arada Tıraş Makinesi ve Sakal Şekillendirici sizin için isabetli bir ürün olacaktır. Bu ürün de 289 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Üç tıraş bıçağı, uzun saç ve tüy kesme makası gibi özellikler bu üründe yer alıyor.

MediaMarkt Teknoloji Festivali fırsatları kapsamında sunulan ürünleri mediamarkt.com.tr‘de inceleyebilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi, kampanya 11-15 Ocak tarihleri arasında MediaMarkt mağazaları ve mediamarkt.com.tr’de geçerli.

İLGİLİ HABERLER