Fırsatlar

MediaMarkt’ta karne sevincini teknolojiyle taçlandıran kampanya ürünleri

mediamarkt

Karneler dağıtıldıktan sonra, öğrencilerin başarısını kutlamanın en güzel yollarından biri, onlara unutulmaz hediyeler sunmaktır. MediaMarkt, bu anlamda geniş ürün yelpazesiyle karne hediyeleri için mükemmel bir adres haline geliyor. Akıllı telefonlardan kulaklıklara, tabletlerden oyun konsollarına kadar birçok teknolojik ürün, MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de sizleri bekliyor. Her yaşa ve ilgi alanına uygun seçeneklerle, öğrencilerin teknoloji dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkmasını sağlayacak ürünler burada yer alıyor.

MediaMarkt, eğitim yılının sona ermesiyle birlikte öğrencilere ve ailelerine özel indirimler sunuyor. Karne hediyelerini seçmek için MediaMarkt mağazalarını ziyaret edebilir veya online alışverişin kolaylığını yaşayabilirsiniz. Kulaklıktan tabletlere, en yeni oyun konsollarından akıllı telefonlara kadar geniş bir ürün gamı ile karne hediyeleri MediaMarkt’ta sizi bekliyor. Öğrencilerin başarılarını kutlamak ve yeni yarı eğitim yılına motivasyonla başlamalarını sağlamak için MediaMarkt’ın sunduğu kampanyayı değerlendirmenin tam zamanı.

38.999 TL’lik fiyat etiketiyle sunulan M2 işlemcili MacBook Air, 13.6 inç Retina ekranı ile göz kamaştırıyor. LED arkadan aydınlatmalı bu ekranda 16:10 görüntü oranı ve 500 nit parlaklık sunarak keskin ve canlı görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Performans açısından, 8 çekirdekli M2 çip ile donatılmış ve 8 GB DDR4 RAM belleğiyle hızlı ve etkili bir kullanım deneyimi sunuyor. Grafik işlemleri için Apple tarafından üretilen chipset kullanılıyor. Depolama alanı olarak 512 GB SSD sunan bu MacBook Air, hızlı ve geniş depolama kapasitesiyle dikkat çekiyor. Bağlantı açısından Wi-Fi ve Bluetooth 5.0 desteğiyle her zaman bağlı kalmanızı sağlar. macOS işletim sistemi ile gelen cihaz, uzay grisi renk seçeneği ve 30.41 cm x 1.13 cm x 21.50 cm ölçülerindeki zarif tasarımıyla sadece 1.24 kg ağırlığında. MacBook Air, etkileyici özellikleri ve şık tasarımıyla hem iş hem de eğlence için ideal bir seçenek sunuyor.

MICROSOFT Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu + 3 Ay Gamepass Ultimate paketi 14.999 TL’ye satılıyor. Xbox Series S oyun konsolu, 3.6 GHz maksimum saat hızında çalışan AMD Zen 2 CPU işlemcisi ile güçlendirilmiş olup, 512 GB bellek kapasitesi ile geniş depolama alanı sağlıyor. Wi-Fi bağlantı özelliği bulunurken, Bluetooth desteği ise mevcut değil. Beyaz renkte tasarlanan bu konsol, 3.25 kg ağırlığında ve ölçüleri 292 mm genişlik, 360 mm yükseklik ve 128 mm derinliktedir. Kutu içeriğinde Ultra Yüksek Hızlı HDMI kablosu ve bir adet Xbox kablo bulunuyor. Xbox Series S, modern ve kompakt tasarımıyla ev eğlence sistemlerine yeni bir soluk getiriyor ve oyun severlere yüksek performanslı bir deneyim sunuyor.

7.399 TL fiyat etiketine sahip olan Huawei MatePad 11.5 6/128GB Tablet Uzay Grisi, çocuklarının başarısını bir tabletle ödüllendirmek isteyenler için iyi bir seçim olacaktır. Bu tablet, 11.5 inç boyutunda ve 29.21 cm çapında bir TFT LCD (IPS) ekrana sahip. 2K UltraWide QHD çözünürlüğü ve 2200 x 1440 piksel özelliğiyle yüksek görüntü kalitesi sunuyor. Ayrıca, 1-120 Hz yenileme hızı ve %86 ekran/gövde oranı ile dikkat çekiyor. Bu cihaz, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 işlemcisinden güç alıyor. 6 GB RAM belleği ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor. IEEE 802.11 a/b/g/n/ac/ax Wi-Fi ve Bluetooth 5.2 bağlantı seçenekleri ile donatılmış bu tablet, HarmonyOS 3.1 işletim sistemini kullanıyor. 4K 30 fps video çözünürlüğüne sahip 13 megapiksel arka kamera ve 1080P 30 fps çözünürlüğündeki 8 megapiksel ön kamera ile yüksek kalitede fotoğraf ve video çekimi yapabilirsiniz. 176.82 mm genişlik, 260.88 mm yükseklik ve sadece 6.85 mm derinlikteki zarif tasarımıyla bu tablet, 499 g ağırlığında. Gri renkte olan bu tabletin kutu içeriğinde tabletin kendisi, şarj aleti ve Type C kablo bulunuyor. Bu özellikleriyle tablet, kullanıcılarına güçlü bir performans ve yüksek kaliteli bir deneyim sunuyor.

Yukarıda detaylandırdığımız ürünleri ve daha fazlasını MediaMarkt’ın ilgili kampanya sayfasında görebilirsiniz. Kampanya, 23-25 Ocak tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de geçerli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER