FırsatlarManşetler

MediaMarkt CLUB üyeleri için kaçırılmayacak beyaz eşya fırsatı

mediamarkt club beyaz eşya kampanyası

MediaMarkt CLUB üyelerine özel olarak sunulan kampanya sayesinde evinizdeki beyaz eşyaları kışa girmeden bütçenizi zorlamayarak yenileyebilirsiniz. 13-25 Ekim tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında iki veya daha fazla beyaz eşya alan müşterilere tüm sepet tutarında net yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor.

Çamaşır makinesini yenileme zamanının geldiğini düşünenler ya da elde çamaşır yıkamaktan bunalanlar için harekete geçme zamanı geldi. LG F2J5TNP3W.ABWPLTK A+++ Enerji Sınıfı 8Kg 1200 Devir Beyaz Çamaşır Makinesi ile çamaşır derdinden kurtulabilirsiniz. Pamuklu, Büyük Pamuklu, Karışık, Kırışık Önleme, Yorgan, Hijyenik, Bebek, Narin, Leke Çıkartma, Koyu Renkliler, Spor Giysiler, Sessiz Yıkama, Hızlı Yıkama 30 dk, İndirilen Program gibi farklı program seçenekleriyle her koşul için çamaşır yıkamak bir dert olmaktan çıkacaktır. ALTUS AL 5800 ML A++ Enerji Sınıfı 800 Devir 5Kg Çamaşır Makinesi de uygun çamaşır makinesi seçeneklerinden biri olarak önerilebilir.

Havalar soğuyor, artık balkonda çamaşır kurutmak pek akılcı bir yöntem sayılmaz. Evdeki herhangi bir odanın ortasına çamaşır askısı yerleştirmek de çok pratik bir çözüm değil. En ideali bir kurutma makinesine sahip olmak ve MediaMarkt CLUB kampanyasıyla bu ideali gerçeğe dönüştürebilirsiniz. HOOVER HLX C8TG-S 8 Kg Kapasiteli Çamaşır Kurutma Makinesi Beyaz uygun fiyatlı seçeneklerden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Daha yüksek kapasiteli ve enerji verimliliği yüksek bir ürün isteyenler için de GRUNDIG GDH 92 A++ Enerji Sınıfı 9Kg Isı Pompalı Kurutma Makinesi tercih edilebilir.

Elde bulaşık yıkamaktan usanan bekarlar da MediaMarkt’ın bu kampanyası sayesinde bir bulaşık makinesi sahibi olabilirler. ALTUS AL 403 ML A++ Enerji Sınıfı 3 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz modeli uygun fiyatlı ve enerji verimliliği de yüksek bir ürün olarak dikkat çekiyor. Düşük enerji tüketimi ve sessiz çalışma gibi özellikleriyle dikkat çeken HOOVER HFDN 4S600PW-17 A+++ (-10%) Enerji Sınıfı12 Programlı Bulaşık Makinesi Beyaz ürünü de daha yüksek fiyatlı, ancak iyi bir alternatif olabilir.

Mikrodalga fırın özellikle bekarlar ve öğrenciler için hayat kurtarıcı bir beyaz eşya. Annenizin yapıp gönderdiği yemekleri derin dondurucudan çıkarıp hemen yemeye hazır hâle getirmek çok kolay hâle geliyor. SAMSUNG MS23J5133AK/TR 23 lt Mikrodalga Fırın yüksek kapasitesi, farklı programları ile kullanışlı bir ürün. Kampanya sayesinde de epey uygun bir fiyata geliyor.

Kampanya MediaMarkt mağazalarında ve web sitesinde sunulan tüm beyaz eşyalar için geçerli. Yukarıda tavsiye olarak sıraladığımız ürünlere ek olarak kampanya kapsamında buzdolabı, derin dondurucu, fırın, ankastre fırın gibi ürünlerde de iki veya daha fazla üründe sepette yüzde 20 indirim kampanyası geçerli oluyor. Bir çamaşır makinesi ve bir kurutma makinesi satın aldığınızda, net yüzde 20 indirim toplam sepet tutarına yansıtılıyor. Kampanya 13-25 Ekim tarihler arasında MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de geçerli.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER