FırsatlarManşetler

MediaMarkt CLUB üyelerine özel, teknoloji alışverişinde 2.500 TL’ye varan indirim fırsatı

mediamarkt club

MediaMarkt, CLUB üyelerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında, üyelerine özel seçili ürünlerde 2.500 TL’ye varan indirim sunuluyor. Teknolojiseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olan bu kampanya, 24 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

MediaMarkt, geniş ürün yelpazesiyle teknoloji tutkunlarına konforlu alışverişin keyfini sunuyor. Markanın sadakat programı olan CLUB üyeleri, 24 Ağustos’a kadar sürecek kampanyadan faydalanabilecek. İşte kampanyada sunulan indirimler:

  • 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 200 TL,
  • 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 500 TL,
  • 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde sepette 1.500 TL,
  • 35.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise sepette 2.500 TL indirim.

Bu indirimler MediaMarkt mağazalarında, mediamarkt.com.tr veya MediaMarkt mobil uygulamasından 22-24 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan alışverişlerde geçerli olacak. Teknoloji meraklıları bu fırsattan faydalanmak istiyorsa, MediaMarkt CLUB’a tüm mağazalardan veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik üzerinden hızlıca üye olabilirler.

MediaMarkt, bu özel kampanyasıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, elektronik alışverişte yepyeni avantajlar sunuyor. Avantajlarla dolu bu dünyaya katılmak isteyen herkesi MediaMarkt mağazalarına ve online platformuna bekliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER