FırsatlarManşetler

Bahar temizliği yapacaklar için dikkat çekici MediaMarkt kampanyası

mediamarkt bahar kampanyası

Mart ayı normalden daha soğuk geçiyor, ancak son haberler havaların yavaş yavaş bahara yakışır kıvama gelmeye başlayacağını, dondurucu soğukların biteceğini işaret ediyor. Bu durumda evlerde bahar temizlikleri de yavaş yavaş başlayacaktır. Evlerde temizliği kolaylaştıran bir elektrik süpürgesi veya robot süpürge satın almak istiyorsanız veya dolapların üstlerinde duran baharlık kıyafetlerinizi ütüleyip hazır hâle getirmek istiyorsanız, 24-28 Mart tarihleri arasında geçerli olan MediaMarkt Bahar Kampanyası tam size göre olacaktır.

“Bahar Temizliği için MediaMarkt’a! Çeşit çeşit süpürge, küçük ev aletleri ve daha pek çok elektronik ürün işin uzmanı MediaMarkt’ta!” sloganıyla başlayan MediaMarkt Bahar Kampanyası kapsamında robot, dikey, torbalı veya torbasız süpürgelerde dikkat çekici avantajlar sunuluyor. Bunun yanı sıra, küçük ev aletlerinde de kampanyalar mevcut. Kampanya kapsamında sunulan ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Bu fırsat haberinde ise kampanya kapsamında dikkat çekici bazı ürünlerin detaylarına yakından bakıyoruz.

Şarjlı el süpürgeleri çok pratik, kablolarla uğraşmadan etrafın tozunu hızlıca almayı sağlıyor. Eğer böyle bir ürün satın almak istiyorsanız, TEFAL TY6993 X-Pert 3.60 V Animal Care Kablosuz Bataryalı Şarjlı El Süpürgesi Gri & Kırmızı 2499 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 6 taksitle satın alma imkanı da mevcut. 22W maksimum emme gücü, 45 dakikalık maksimum batarya süresi, yarım litrelik toz haznesi, 86 dB ses seviyesi gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

Ütü satın almak isteyenlere özel olarak PHILIPS GC4902/20 Azur Buharlı Ütü, 899 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. mediamarkt.com.tr‘de fazlasıyla olumlu kullanıcı yorumlarına sahip olan bu ütü 2800W maksimum güç, 3 kademeli buhar basıncı, otomatik kapanma gibi özelliklere sahip. Bu ütü, şu anda piyasada en uygun MediaMarkt’ta satılıyor. Üstelik 6 taksit fırsatının da bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Bir başka buharlı ütü fırsatı yine Philips’ten geliyor. PHILIPS GC9640/60 Buhar Kazanlı Ütü, 2499 TL’lik fiyat etiketiyle Bahar Kampanyası kapsamında satışta bulunuyor. Bu üründe de 6 taksit imkanı var. 2400W maksimum güç, 1.8 litrelik su haznesi, dakikada 480 gram buhar çıktısı, iki dakikada ısınma ve otomatik kapanma gibi özellikler bu üründe mevcut durumda bulunuyor. Tıpkı diğer ütü gibi, bu Philips ütüsü de piyasada en uygun MediaMarkt’ta bulunuyor.

MediaMarkt Bahar Kampanyası 24-28 Mart tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de geçerli, bu kampanyayı kaçırmayın deriz!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER