Teknoloji

Mcdodo’nun yüksek hızlı şarj kabloları ile hızlı şarj imkanı

mcdodo
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mcdodo, yeni nesil şarj/data kablolarıyla, 100W hızlı şarj desteğini emsallerine göre çok daha dayanıklı ve estetik bir tasarımla sunduğuna dikkat çekiyor. Patentli ‘power off’ (otomatik kapanma) teknolojisinin yaratıcısı olduğunu belirten Mcdodo’nun Lightning ve Type-C uçlu ve dijital göstergeli yeni kabloları; telefon, tablet, bilgisayar ve daha pek çok elektronik cihazınızı 100W hızla ve güvenli şekilde şarj etmenizi sağlıyor.

“Power off” teknolojisinin kullanıldığı renkli silikon tasarımlı data kabloları Type-C’den Type-C’ye ve Type-C’den Lightning’e olmak üzere 2 farklı girişle sunuluyor. Çevre dostu sıvı silikon malzemesiyle yüksek dayanıklılık ve uzun süreli kullanım avantajı sunduğu belirtilen kablolar, 100W/5A hızlı şarjı; dizüstü bilgisayar, tablet, telefon ve daha pek çok elektronik cihaz için güvenli biçimde sunuyor. Ayrıca su geçirmiyor ve kir tutmuyor.

Mcdodo’nun belirttiğien göre, yüksek şarj ve veri senkronizasyonuna sahip olan kablolar, 1 GB dosyanın 24 saniye içinde aktarılmasını sağlıyor. Ayrıca bükülme, düğümlenme ve deformasyonu engelleyen özel malzeme tasarımıyla da size kolay taşıma ve kullanım imkanı sağlıyor.

Mcdodo’nun CA-1931 ve CA-1932 kabloları 244,90 TL’ye; CA-1940, CA-1941 ve CA-1942 kabloları ise 254,90 TL’ye satılıyor. Bu kabloları ve diğer ürünleri Mcdodo’nun web sitesinin yanı sıra Amazon Türkiye ve diğer çeşitli alışveriş sitelerinden satın alabilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER