Eğlence

Marvel’dan Overwatch benzeri deneyim sunacak yeni oyun: Marvel Rivals

marvel rivals

Marvel Games ve NetEase, Marvel Rivals adını taşıyan ve Overwatch benzeri bir nişancı takımı deneyimi sunan yeni oyunlarının duyurusunu yaptı. Oyunda isminden de anlaşılabileceği üzere Marvel Multiverse’ten oynanabilir karakterler olacak. Avengers, Guardians of the Galaxy ve X-Men’den kahramanlar Rivals’ta boy gösterecek.

Rivals’ta oyuncular altışarlı takımlar halinde mücadele edecek ve oyun üçüncü şahıs gözünden sunulacak. Ücretsiz oynanabilecek olan oyun, “sürekli gelişen bir evrenin” içinde geçecek. Kısacası yeni kahramanlar, kötü adamlar, haritalar ve zorluklar getiren çok sayıda sezonluk güncelleme sunulacak.

Bu kahramanlar ve kötü adamlara gelince, geliştiriciler aralarından seçim yapabileceğiniz “geniş bir karakter dizisi” vadediyor. Ancak bu kadro, oyunun mayıs ayındaki alfa lansmanında yaklaşık bir düzine karakterle sınırlı olacak. İlk testçiler Örümcek Adam, Kara Panter, Magneto, Magik ve ismi henüz açıklanmayan sekiz ya da dokuz karakter olarak oyunu oynayabilecek.

Geliştiriciler tarafından verilen bilgiye göre; Rocket Raccoon, Groot, Hulk ve Iron Man de oynanabilir olacak. Ancak bunların alfa ile birlikte sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Ekran görüntülerinde diğer kahramanların yanı sıra Dr. Strange, Storm ve Scarlet Witch de görülüyor. Yapımcılar tüm Marvel kadrosuna erişebiliyor gibi görünüyor. Bu da 80 binden fazla potansiyel oynanabilir karakter olduğu anlamına geliyor.

marvel rivals

Oyuncuların kaderlerini haritalar belirleyeceğe benziyor. Alfa sürümde kaç haritanın mevcut olacağı bilinmiyor. Ancak 2099’dan Asgard ve Tokyo şimdiden doğrulanan seçenekler arasında yer alıyor. NetEase ayrıca bu ortamların yok edilebilir olacağını, bazı kahramanların kendi güçleriyle “araziyi yeniden şekillendirebileceğini” belirtti.

Marvel Rivals konsollara gelecek mi?

Hikaye çeşitli Doctor Doom’ları, birden fazla zaman çizelgesini ve çarpışan evrenleri içeriyor. Alfa sürümü mayıs ayında PC’de oyuncularla buluşacak. Konsol tarafı içinse henüz bir duyuru yapılmış değil.

Marvel Rivals dışında başka oyunların da duyurusunu yaptı. Hikaye tabanlı bir aksiyon oyunu olan Marvel 1943: Rise of Hydra, önümüzdeki yıl yayınlanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER