Eğlence

Disney+’ta yayınlanacak I Am Groot dizisinin yayın tarihi belli oldu

marvel i am groot

Marvel I Am Groot animasyon dizisinin yayın tarihini açıkladı. Dizi 10 Ağustos’ta Disney+‘ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Stüdyo, dizinin afişini Twitter hesabından paylaştı. Dizi için henüz bir fragman yayınlanmış değil.

Marvel hayranlarını bu yaz birden fazla dizi bekliyor. I Am Groot’tan bir hafta sonra She-Hulk: Attorney at Law dizisi de izleyicilerle buluşacak. Bu dizi de tahmin edilebileceği üzere Disney+’ta yayınlanacak.

Posterde Baby Groot, Star-Lord’un ikonik Sony TPS-L2 Walkman’i ile müzik dinleyip eğlenirken görülüyor. Buradan tam olarak anlaşılmasa da, dizinin 2014 çıkışlı Guardians of the Galaxy’den hemen sonraki dönemi anlatacağı biliniyor.

Disney ve Marvel I Am Groot dizisi hakkında çok fazla detay paylaşmış değil. Ancak Vin Diesel’in dizide Groot karakterini seslendireceği biliniyor. Duyurunun ardından ilk fragmanın da kısa süre içinde paylaşılması bekleniyor. Groot’un Guardians of the Galaxy Holiday Special’da boy göstereceği de biliniyor. Bu karakteri gelecek yıl yayınlanacak Guardians of the Galaxy Vol. 3’te de görmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER