Eğlence

Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch üzerinde Labo desteğine kavuştu

mario kart 8 deluxeMario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch versiyonu için yayınlanan son yama, oyuna Nintendo Labo desteği getiriyor. Böylelikle oyuncuların Nintendo’nun setini kullanarak kendilerine bir yarış kabini oluşturmaları ve oyunu daha derin biçimde yaşamaları mümkün hâle geliyor.

Nintendo Labo Toy-Con 01: Variety Kit içinde bulunan Toy-Con Motobike modelini kullanarak oyuncular, yarışın içine çok daha yoğun biçimde dahil olabiliyor. Gerçek anlamda bir motosiklet kullanıyor gibi hissetmenin oyuncular açısından Switch üzerindeki tuşlara basmaya kıyasla çok daha kuvvetli bir deneyim yaşatacağı belirtiliyor.

Ücretsiz olarak yayınlanan yama ile oyunun ana menüye eklenen yeni bir seçenek üzerinden Motobike oyunda ana kumanda olarak seçilebiliyor. Oyuncular hem Switch’ı Motobike’a yerleştirerek hem de TV modunda bu deneyimi yaşayabiliyor.

Mario Kart 8 Deluxe için Switch desteğini sunan Nintendo, bir yandan da en iyi Labo tasarımlarını bulmak için bir yarışma düzenliyor. Avrupa çapındaki Nintendo Labo Creators Content isimli yarışma, özel tasarım Nintendo Switch gibi ödüller vadediyor. Yarışma için başvurular 19 Temmuz-7 Eylül arasında toplanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER