Teknoloji

Mac için e-posta uygulaması Mailbox beta sürecini herkese açtı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

mailbox-app-mac-200814-1

Dropbox’ın bir girişimi olan Mailbox’ın OS X’e özel e-posta istemcisinin beta süreci devam ediyor. Şimdiye kadar davet usülüyle ve bekleme listesinde bir süre bekleyerek test etme fırsatı elde edilen Mailbox masaüstü uygulaması artık herkes tarafından, beklemek gerekmeden test edilebilecek.

Hâlâ beta sürecinde olduğu için Mailbox uygulamasında hatalar görebilirsiniz. Yine de, OS X için Mailbox şu hâliyle bile OS X’in yerleşik Mail uygulamasından daha hızlı ve sistem kaynaklarını daha az tüketir şekilde işliyor. Şu an için sadece iCloud ve Google tabanlı e-posta hizmetini destekliyor olması uygulamanın giderilmesi gereken dezavantajlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Bu arada Mailbox’ın mobil uygulamasını kullananlar, taslaklar cihazlar arasında eşzamanlayabiliyor veya bir e-posta iletisini daha sonra Mac bilgisayarda okumak için mesaj listesinin tepesine atabiliyor.

Mailbox’ın dokunmatik hareketleri yardımıyla iletileri sonra okuma için öteleme ve onları ihtiyaç duyduğunuzda yeniden gösterme imkanınız bulunuyor. Yani bir mesajı günün ilerleyen saatlerinde ve hatta gelecek ay görüntülemek üzere gelen kutunuzdan yok edebiliyorsunuz. Mailbox Mac üzerinde yaptığınız bütün değişiklikler akıllı telefon uygulamasına yansıtılıyor, bunun tersi de geçerli oluyor.

Eğer Mac kullanıcısıysanız ve daha düzgün çalışan bir e-posta istemcisi arıyorsanız, Mailbox OS X uygulamasına bir şans verebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER