Teknoloji

Microsoft’un son Lumia’sı olacak Lumia 650’ye ait yeni fotoğraf sızdı

lumia 650

Lumia 650’nin Microsoft’un çıkaracağı en son Lumia akıllı telefonu olacağı söyleniyor. Bundan sonra telefon işini de Surface grubunun alması ve sonrasında da uzun zamandır beklenen Surface Phone’un gelmesi bekleniyor.

Lumia 650’ye ait olduğu iddia edilen yüksek kaliteli görseler daha önce sızmıştı, ancak şimdi ilk kez resmi basın fotoğrafının sızdığını görüyoruz. O da bilinen bir kaynaktan, @evleaks‘ten geliyor.

Görünüşe göre, epey sağlam görünüşlü bir akıllı telefon, çekici bir tasarımla geliyor. Bu arada geçtiğimiz günlerde Büyük Britanya merkezli bir satıcı makul fiyatlı Lumia akıllı telefonunun teknik özelliklerini sızdırdı.

Sızan bilgilere göre Lumia 650’de 5 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ve 294 ppi piksel yoğunluklu ekran yer alacak. 150 gr. ağırlıklı gövdede 1.1 GHz dört çekirdekli işlemci, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 8 megapiksel arka kamera, 2000 mAh kapasiteli pil bulunacak. Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS ve microUSB portu gibi bağlantı özellikleri de yer alacak.

Lumia 650 MWC 2016’da bekleniyor

Microsoft’un bu yeni telefonu şubat başında tanıtacağı söyleniyordu. Ne var ki, 1 Şubatta herhangi bir duyuru görmedik. Microsoft bu telefona muhtemelen ayın ikinci yarısında düzenlenecek MWC 2016’da resmiyet kazandıracak.lumia-

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER