Teknoloji

Louis Vuitton’un pahalı akıllı saatine 2019 güncellemesi

louis vuitton tambour horizon

Louis Vuitton, Wear OS ile çalışan lüks akıllı saat serisine, şimdi Qualcomm’un giyilebilir ürünlerine özel yonga setiyle çalışan daha uzun ömürlü bir seçenek ekliyor. Yeni LV Tambour Horizon akıllı saat, Snapdragon Wear 3100 ile çalışıyor. Bu işlemci Qualcomm ve Google iş birliğiyle geliştirilmiş ve birkaç ay önce tanıtılmıştı.

Yeni yonganın en önemli özelliklerinden bir tanesi daha iyi pil ömrü sunması. Yenilenmiş Tambour modeli de bunun avantajlarından yararlanıyor. Bu model bir günü rahatlıkla çıkarırken, sadece ekranda saat görüntülemekle sınırlı kaldığınızda bunun yanına beş gün daha eklemeniz mümkün oluyor.

louis vuitton tambour horizon

Louis Vuitton, bu cihaza önceki versiyonuna göre daha iyi çözünürlük sunan iyileştirilmiş bir ekran da eklemiş. Bunun yanı sıra, yeni modelde gece ve gündüz gösterimini çerçeve boyunca yapan 24 saat halkası bulunuyor. Bu, çevresel ortam modunda bile görülebiliyor. Hatırlarsanız, zengin ortam modu Wear 3100’ün yeni özelliklerinden bir tanesiydi. Bu mod zaman ile kalp hızı, atılan adım sayısı gibi bilgilerin daha az güç tüketimiyle gösterilmesini mümkün kılıyordu.

Eski Tambour Horizon tasarımlarını ve renklerini yeni yongasetle güncellemenin yanı sıra, LV beyaz seramik seçeneğini de ekliyor. Ne yazık ki, lüks tüketim odaklı şirket bu yeni ürünün ne zaman çıkacağını ve ne kadara satılacağını açıklamadı. Ancak hiç kimse bu yeni ürünün ucuz olacağını beklemesin. Eski versiyonun fiyatı 2 bin 490 dolardan başlıyordu. Yeni modelin fiyatı ondan aşağı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER