Teknoloji

Logitech’ten yeni üst sınıf oyun kulaklığı: G Pro X 2

logitech g pro x 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Oyun ve oyuncu aksesuarları denince akla gelen ilk markalardan biri olan Logitech, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda gözler önüne çıkan en yeni ürün Logitech G Pro X 2 oyun kulaklığı oldu. Selefine göre daha iyi bir oyun kulaklığı olan Pro X 2, genel hatları itibarıyla tüm amaçlara uygun çok iyi bir kulaklık profili çiziyor.

Logitech’in yeni kulaklığı, 50 mm Pro-G grafen ses sürücüsüyle geliyor. Peki bu neden önemli? Grafen sürücüler, güç tüketimi konusunda daha verimli olduğu için Logitech tarafından tercih ediliyor. Şirket yeni kulaklığının tek şarjla 50 saat boyunca çalışabileceğine dikkat çekiyor. Bunun ilk kulaklığın 20 saatlik pil ömründen çok daha fazla olduğunu belirtmek gerekiyor.

G Pro X 2’nin aynı zamanda daha çok yönlü bir kulaklık olduğu da söylenebilir. Logitech’in tescilli Lightspeed codec’ine ek olarak, G Pro X 2’de Bluetooth ses ve 3.5 mm standart ses konvektörü üzerinden kablolu bağlantı desteği de sunuluyor. DTS headphone:X 2.0 desteği ise sürükleyici surround ses deneyimi vadediyor.

Logitech G Pro X 2 çıkarılabilir mikrofonla geliyor

Logitech G Pro X 2’de çıkarılabilir 6 mm kardioid mikrofon bulunuyor. Logitech’in Blue “VO!CE” ses filtreleri ise arka plan gürültüsünü azaltıyor ve daha net bir ses iletimi sağlıyor. Orijinal kulaklıkta bu filtreler G Hub yazılımı üzerinden sunuluyordu.

Alüminyum ve çelik bileşimi bir kasaya sahip olan G Pro X 2’nin kulaklık pedleri çıkarılabiliyor ve değiştirilebiliyor. Deri ve kadife birleşimi kulaklık pedlerinin daha uzun ömürlü olacağı anlamına geliyor.

Logitech G Pro X 2, ABD’de 249 dolar karşılığında satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER