Manşetler

LG V50 ThinQ Ön İnceleme – Video

lg v50 thinq
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG MWC 2019’da bir değil, iki amiral gemisi Android telefon birden tanıttı. LG G8 ThinQ’nun yanına V50 ThinQ’yu da ekleyen LG, böylelikle 5G trenini rakipleriyle birlikte yakalamış oluyor. MWC 2019’daki LG standında LG V50 ThinQ’nun başrolde olduğu birkaç deneyim istasyonu bulunuyor. Ancak en çok ilgi çeken, LG V50 ThinQ ile tanıtılan LG Double Screen adlı aksesuar oldu.

LG Double Screen, V50 ThinQ’yu korumanın yanı sıra ona ikinci bir ekran daha ekliyor. Böylelikle Güney Koreli şirket katlanabilir ekranlı cihazların deneyiminin bir benzerini dolaylı olarak sunmuş oluyor. Double Screen sayesinde aynı anda iki uygulamayı tam ekranda açabilir, işlerinizi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz.

V50 ThinQ ise genel olarak G8 ThinQ ile aynı tasarıma ve kullanım hissine sahip bir cihaz. 6.4 inç ekranıyla biraz daha fazla yüzey alanına sahip. Yine de tek elle tutuş ve kullanım sorun çıkarmıyor. 1440 x 3210 piksel çözünürlüklü pOLED ekran Dolby Vision, HDR10 gibi teknolojileri barındırıyor. Ses tarafında da LG G8 ThinQ kadar güçlü. Snapdragon 855 işlemci bu telefona yüksek performansı sağlarken yine Qualcomm’un geliştirdiği 5G modem yüksek bağlantı hızı sunuyor. LG, 5G’nin bu telefonun pilini çabuk tüketmemesi için 4000 mAh gibi, G8 ve G8S modellerindekinden daha yüksek kapasiteli bir pili de eklemiş. Aynı zamanda özel ısı kanalı sayesinde telefonun aşırı şekilde ısınmasının önüne geçilmesi amaçlanıyor.

G8 ThinQ’da gördüğümüz Z Kamera bu telefonda yok. Bu da Hand ID ve Air Motion gibi elle yerine getirilen kimlik doğrulama ve hareket kontrolü işlevlerinin bulunmadığı anlamına geliyor.

LG V50 ThinQ gibi bir 5G telefonunu kısa vadede Türkiye’ye beklememek gerekiyor. Daha yüksek veri hızlarını desteklemesinin dışında, genel olarak G8 ThinQ ile aynı deneyimi sunan, hatta Hand ID ve Air Motion’ın yokluğuyla ondan daha geride kalan bir cihaz gibi görünüyor V50 ThinQ. Tabii ki, 5G’yi mi, yoksa LG’nin G8 ThinQ’yu çekici kılmak için eklediği özellikleri mi tercih ederdiniz? Orası, cevaplaması size kalmış bir soru gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER