Teknoloji

LG V40 ThinQ ve beş kamerasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

lg v40 thinq
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

LG V40 ThinQ, 4 Ekim itibarıyla tüm hatlarıyla gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun üçü arkada, ikisi ise önde olmak üzere toplamda beş kamera taşıması, en önemli satış noktası olarak şimdiden göze çarpıyor. LG ilk cihazdan bu yana V serisiyle fotoğraf çekmeyi seven kullanıcılarına farklı deneyimler vadetme geleneğini en yeni telefonuyla da sürdürüyor. Ünlü duyumcu Evan Blass, akıllı telefonun beş kamerasının sunacağı özellikler hakında lansman öncesinde çeşitli bilgiler verdi.

Akıllı telefonun arkasında yatay olarak dizilmiş üç kamera bulunuyor. Blass’ın verdiği bilgiye göre, modülün sağında yer alan 16 megapiksel çözünürlüklü lens, “standart” fotoğraflar çekecek. Ortada bulunan 12 megapiksel çözünürlüklü lens ise “süper geniş açılı” kareler yakalamayı sağlayacak. Solda ise 8 megapiksel çözünürlüklü “telefoto” lens bulunacak.

LG V40 ThinQ ön tarafında da iki kamera taşıyor. Bu kameralardan 8 megapiksel çözünürlüklü olanı ile standart özçekimler gerçekleştirilebilecek. Diğer ön kamera ise geniş açılı selfie’ler için kullanılacak.

LG V40 ThinQ, 6.4 inç büyüklüğünde bir çentikli ekrana sahip. Söz konusu ekran kullanıcılara 3120 x 1440 piksel çözünürlük sağlayacak ve 19.5:9 görüntü oranı sunacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin bulunmasına kesin gözüyle bakılırken, bir versiyonda bu yonga setine 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 3300 mAh kapasiteli pili sağlayacak.

İLGİLİ HABERLER