Teknoloji

LG V40 ThinQ 4 Ekim’de tanıtılacak

lg v40 thinq

Akıllı telefon pazarındaki hareketlilik, ekim ayında da hız kesmeden devam edecek gibi görünüyor. Google ve Huawei’nin ardından pazarın önemli üreticilerinden biri daha ekim ayı içinde düzenleyeceği tanıtım etkinliğinin davetiyelerini dağıtmaya başladı. LG V40 ThinQ, 4 Ekim’de gözler önüne çıkacak.

Google yeni nesil Pixel telefonlarını 9 Ekim’de New York ve Paris‘te eş zamanlı olarak gerçekleştireceği etkinliklerle tanıtacak. Huawei‘nin Mate 20 serisi ise 16 Ekim’de Londra’da gözler önüne çıkacak. Gelişi konusundaki işaretler bir süredir belirginleşen V40 ThinQ ise 4 Ekim’de LG‘nin Seul’de bulunan LG Science Park isimli tesisinde tanıtılacak.

LG tarafından V40 ThinQ tanıtım etkinliği için gönderilen davetiye, telefonun kamera yetenekleri konusunda da bazı ipuçları veriyor. Akıllı telefonun arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağına dair sızıntı ve iddialar bir süredir etrafta dolaşıyordu. Etkinlik davetiyesi açık biçimde olmasa da, cihazın arkasında üç lensli bir kamera modülünün bulunacağı iddiasını doğruluyor.

LG V40 ThinQ hakkındaki detaylar şu an için resmi olarak bilinmiyor. Ancak sızıntılara göre, akıllı telefonda Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 6 GB RAM ve 3300 mAh kapasiteli pilin bulunması muhtemel görünüyor. LG’nin yeni telefonunun kutusundan Android 9 Pie yüklü olarak çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER