Teknoloji

LG V20 Avrupa’da satışa çıkmayabilir

lg v20
lg v20
LG V20

Geçen hafta duyurusu gerçekleştirilen LG V20 bu ayın sonlarına doğru satışa sunulmaya hazırlanıyor. Ne var ki, LG bu telefonun küresel çapta piyasaya çıkışı konusunda tam olarak net bir tutum sergilemiş değil.

Özellikle Avrupa’daki Android fanları için kötü bir haber dillendiriliyor. Büyük bir merakla LG V20 satın almayı bekleyenler Reddit’te çıkan bazı haberlerden dolayı üzülmüş olmalılar. Sitede belirtildiğine göre, V20 Avrupa ülkelerinde satışa sunulmayacak. Üstüne üstlük, Güney Koreli şirketten de şu an için V20’nin Avrupa’da çıkarılmasına yönelik planın olmadığı şeklinde bir açıklamanın geldiği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: 10 soruda LG V20 özellikleri, bilmek istedikleriniz

Bu arada, İngiltere’deki büyük satıcılardan bir tanesi olan Clove da, LG V20’nin ülkede resmi olarak piyasaya sunulmayacağı bilgisini verdi. Ne var ki, Clove daha önce V10’da yaptığını tekrarlayıp V20’yi de stoklarına sokmaya çalışacağını söylüyor. Bu da İngiltere’dekilerin V20’ye erişim şansının bulunduğu anlamına geliyor. Tabii ki, LG Avrupa’da satışa sunmama düşüncesini hayata geçirirse, Clove’un başka bölgelerden tedarikte bulunması gerekecek.

LG’nin V20’nin küresel satışı ile ilgili net bir açıklama yapmaması, başlangıçta satışa sunulacak ülkeler veya bölgeler listesinde bulunmayan yerlerde, en azından kısıtlı sayıda ürünün satışa sunulabileceği ümitlerinin yaşamasını sağlıyor. Ancak şu an için akıllı telefonun sadece Kuzey Amerika, Asya, Orta Doğu ve Afrika pazarlarında çıkacağı bilgisi bulunuyor.

LG Türkiye birimi Avrupa bölgesine bağlı olmadığı için bizde herhangi bir sorun görünmüyor. V20 büyük ihtimalle ilerleyen haftalarda Türkiye’de satışa sunulmuş olacaktır.

İLGİLİ HABERLER