Teknoloji

LG UltraFine 4K ve 5K monitörlere Apple’dan indirim geldi

lg ultrafine

lg ultrafineApple, yeni nesil MacBook Pro’lara geçişin bir parçası olacak şekilde, yurt dışında satışını yaptığı yeni 5K LG UltraFine Display monitörlerin fiyatını yüzde 25’ten daha fazla oranda artırdı.

Özel bir kampanya düzenleyen şirket, 349 dolarlık fiyat indirimiyle normal satış fiyatı yaklaşık 1300 dolar olan monitörün fiyatını 1000 doların altına indirmiş oldu. Ayrıca şirket 4K versiyonunun fiyatını da 700 dolardan 524 dolara indirdi.

Her iki ürün de Apple ve LG’nin iş ortaklığı doğrultusunda geliştirilmişti ve yurt dışında Apple’ın çevrim içi mağazası üzerinden satışına başlandı. 4K modele daha şimdiden sahip olmak mümkün olurken, 5K modelin gelecek ay satışa sunulması bekleniyor.

Apple’ın indirim kampanyası sadece monitörlerle sınırlı kalmıyor. Şirket birçok USB-C adaptörünün fiyatını da geçici bir süre için indirdi. Böylelikle kullanıcıların sadece USB-C şekilli Thunderbolt 3 portları barındıran bilgisayarlarla mevcut cihazlarını daha rahat şekilde kullanmalarının kapısı açılıyor. Şirket, birçok profesyonelin eski tür portlara ve daha eski cihazlara bağlı olduğunun farkında olduğuna dikkat çekiyor. İndirimin yıl sonuna kadar geçerli olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER